Nytt om 'Maddie': Vi er 100% sikkre

11/10/2021 12:08

Emma Sletta

Nyheter
Nå er det en ny meldig fra etterforskere i saken om Madeleine McCann eller 'Maddie' som forsvant i 2007.

Saken om den lille jenta som forsvant fra en ferieleilighet i Praia da Luz 3.maj 2007, har løpende trukker overskrifter verden over.

Den 44 år gamle Christian Brueckner, soner for tiden en syv års dom for voldtekt av en kvinne i Portugal tilbake i 2005. Han er også kjent som pedofil og var i Praia Da Luz-området da Madeleine McCann forsvant.

Christian Brueckner er også mistenkt for å stå bak Maddies forsvinning - og nå er det en ny meldig fra tysk politi.

Meldingen sier at de nå er 100% sikre på at Christian Brueckner drepte Madeleine McCann.

Det er det nyhetssiden Metro som skriver.

Den tyske aktoren Christian Wolters sier det ikke finnes bevis som DNA som knytter han til forbrytelsen - men tysk politi er trygt.

Foto: Politi

Ikke noe håp om å finne Maddie i live

– Vi har ikke noe kropp eller DNA, men vi har andre bevis. Basert på bevisene vi har, kan det ikke være noen annen konklusjon, sier den tyske aktoren.

Maddies foreldre har nylig uttalt at de aldri vil slutte å håpe at datteren deres vil bli funnet i live. Men Hans Christian Wolters mener det ikke er noe håp om å finne Maddie i live.

Han tror også at en dom vil bli satt på plass neste år.

«Jeg kan bare be om tålmodighet. Personlig tror jeg at det vil bli satt en dom neste år.»

Han sier også at han ikke kan utdype hvorfor politiet er sikre på at Madeleine er død.

"Jeg kan ikke fortelle dere på hvilket grunnlag vi tror hun er død. Men for oss er det ikke noe annet alternativ. Det er ikke noe håp om at hun vil være i live", lyder den nedslående uttalelsen fra aktorer.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.