Olivia Newton-John er død

Foto: Shutterstock

Den kjente skuespilleren, som spesielt er kjent for sin rolle i 'Grease', er død.

Sangeren og skuespilleren Olivia Newton-John, best kjent for sin rolle som Sandy i 'Grease', har gått bort i en alder av 73 år.

Les også

Fransk kvinne angrepet av isbjørn på Svalbard

Det skriver amerikanske medier TMZ, som har fått bekreftet dødsfallet av en talsperson.

Mediene skriver at den britisk-australske skuespilleren og sangeren døde fredelig. Og at hun var omgitt av familie og venner på ranchen sin i Sør-California.

En spesifikk dødsårsak er ennå ikke oppgitt, en kilde nær familien har dog fortalt TMZ at Olivia Newton-John døde av brystkreft.

Den kjente skuespilleren har kjempet mot brystkreft i mer enn 30 år, men nå høres det ut som om hun dessverre har tapt kampen.

Hun ble diagnostisert tilbake i 1992, da hun ble behandlet og senere erklært frisk. Kreften kom imidlertid tilbake flere ganger, noe den gjorde både i 2013 og i 2017. I 2017 kom kreften tilbake i trinn fire.

Olivia Newton-Johns ektemann, John Easterling, har også skrevet og delt et innlegg på Facebook der han skriver at hun var et symbol på håp som følge av hennes kamp mot brystkreft.

I innlegget skriver han også at han og familien ber om at det ivaretas og vises respekt for familiens privatliv i den vanskelige tiden.

Olivia Newton-John har en lang karriere bak seg, men hun fikk sitt store gjennombrudd da hun i 1978 spilte rollen som Sandy mot John Travolta, som tok på seg rollen som Danny i filmen 'Grease'.

Ikke bare var filmen en stor hit, men hennes rolle som Sandy endte faktisk opp med å være ikonisk for en hel generasjon også. Det samme gjelder kjente sanger som 'You're the One that I Want', 'Summer Nights' og 'Hopelessly Devoted to You'.

Les også

Konspirasjonsteoretiker tok feil: Nå krever foreldre mer enn 1 milliard i erstatning