Olivia Newton-John er død

09/08/2022 07:40

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kjente skuespilleren, som spesielt er kjent for sin rolle i 'Grease', er død.

Sangeren og skuespilleren Olivia Newton-John, best kjent for sin rolle som Sandy i 'Grease', har gått bort i en alder av 73 år.

Det skriver amerikanske medier TMZ, som har fått bekreftet dødsfallet av en talsperson.

Mediene skriver at den britisk-australske skuespilleren og sangeren døde fredelig. Og at hun var omgitt av familie og venner på ranchen sin i Sør-California.

En spesifikk dødsårsak er ennå ikke oppgitt, en kilde nær familien har dog fortalt TMZ at Olivia Newton-John døde av brystkreft.

Den kjente skuespilleren har kjempet mot brystkreft i mer enn 30 år, men nå høres det ut som om hun dessverre har tapt kampen.

Hun ble diagnostisert tilbake i 1992, da hun ble behandlet og senere erklært frisk. Kreften kom imidlertid tilbake flere ganger, noe den gjorde både i 2013 og i 2017. I 2017 kom kreften tilbake i trinn fire.

Olivia Newton-Johns ektemann, John Easterling, har også skrevet og delt et innlegg på Facebook der han skriver at hun var et symbol på håp som følge av hennes kamp mot brystkreft.

I innlegget skriver han også at han og familien ber om at det ivaretas og vises respekt for familiens privatliv i den vanskelige tiden.

Olivia Newton-John har en lang karriere bak seg, men hun fikk sitt store gjennombrudd da hun i 1978 spilte rollen som Sandy mot John Travolta, som tok på seg rollen som Danny i filmen 'Grease'.

Ikke bare var filmen en stor hit, men hennes rolle som Sandy endte faktisk opp med å være ikonisk for en hel generasjon også. Det samme gjelder kjente sanger som 'You're the One that I Want', 'Summer Nights' og 'Hopelessly Devoted to You'.