Pappa røykte en sigarett: Syv minutter senere var datteren død

10/04/2023 08:21

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ble dømt til fem års fengsel.

En liten jente druknet på tragisk vis fordi faren glemte alt om henne mens han røykte en sigarett og sjekket Facebook.

Deretter ble faren – Daniel James Gallagher – dømt til fem års fengsel for å ha forårsaket datterens død. Det skriver The Mirror.

Det tragiske dødsfallet skjedde 2. april i fjor da lille Leah Jayde lå i badekaret. Underveis forlot faren badet mens vannet fortsatt rant for å ta en røyk og sjekke Facebook.

Da han kom tilbake sju minutter senere, lå den lille jenta livløs med hodet ned i vannet. Faren forsøkte umiddelbart å gjenopplive den lille jenta mens han ropte etter hjelp.

En tilkalt ambulanse ankom like etterpå familiens hjem i Queensland, Australia. Men livet til den lille jenta sto ikke til å redde.

Under rettssaken kom det frem at faren tidligere hadde forlatt datteren alene i badekaret.

Bare dager før hadde hun stått uten tilsyn i 10-12 minutter fordi faren ville fikse et problem med strømmen hjemme.

Den dagen var det jentas mor som oppdaget at datteren satt alene i badekaret. Jentas foreldre hadde vært skilt siden 2020.

Foto: Facebook

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.