Passasjerer i voldsom slåsskamp på Ryanair-fly - vent til du hører den sjokkerende årsaken

13/07/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk blir sjokkert når de hører den absurde grunnen.

Opptak fra et Ryanair-fly som flyr fra Malta til London Stansted har fanget et øyeblikk av kaos da to passasjerer kranglet om et sete. Episoden har siden reist et hav av bekymringer blant passasjerer om sikkerhet og rettshåndhevelse om bord på flyet.

Neil Modwhadia, en passasjer om bord på flyet 3. juli, avslørte at kampen startet da en mannlig passasjer nektet å vike for den andre passasjeren.

Opptaket, som ble filmet av en av passasjerene, viser oppstyret mens andre prøver å skille de stridende partene.

Og på opptaket kan man høre medpassasjerer appellere til de streikende mennene om å stoppe og advare om konsekvensene av deres handlinger.

Stemmene i bakgrunnen uttrykker frustrasjon og irritasjon over situasjonen. En Ryanair-ansatt prøver å gripe inn og bryte opp kampen. Dette skriver det britiske mediet The Mirror.

Modwhadia la heller ikke skjul på at hendelsen forårsaket to timers forsinkelse, noe som resulterte i økt irritasjon blant passasjerene. Denne episoden reiser spørsmål om behovet for sterkere sikkerhetstiltak og rettshåndhevelse om bord på fly.

Ryanair har utstedt en uttalelse som bekrefter at to passasjerer ble forstyrrende før flyet tok av, og hevder kabinpersonalet tok seg av situasjonen før flyet trygt kunne fortsette til London Stansted.

I skrivende stund har ikke London Stansted Airport og Essex Police kommentert hendelsen på nåværende tidspunkt.