Pernilla Wahlgren står opp mot utseende-hån: 'Jeg bryr meg ikke'

14/10/2023 08:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Pernilla Wahlgren står opp mot kommentarene.

Pernilla Wahlgren, nå mest kjent for sitt eget realityprogram «Wahlgrens verden», uttaler seg nå som svar på de negative kommentarene hun har fått om utseendet sitt.

I podcasten sin «Wahlgren & Wistam», som hun driver sammen med Sofia Wistam, diskuterer hun temaet og slår tilbake på folk som kritiserer utseendet hennes.

Wahlgren, som også snart dukker opp i et nytt komedieprogram, har alltid vært kjent for sin åpne og ærlige personlighet. Men til tross for dette har hun ikke vært immun mot negative kommentarer.

I den siste episoden av podcasten hennes diskuterer hun og Wistam kvinners aldring og feirer Pamela Andersons modige avgjørelse om å gå uten ansikt.

Wahlgren røper at hun også har fått negative kommentarer for opptredenen sin i «Wahlgrens verden», hvor hun ofte vises uten sminke.

"Jeg har folk som skriver til meg og sier jeg er stygg uten sminke. Men jeg bryr meg ikke. Jeg synes det er bra at jeg kan vise meg som jeg er," sier hun bestemt i podcasten.

Wahlgren mener det er viktig å stå opp mot slike negative holdninger og at alle er vakre akkurat som de er. "Det er så mange som bare vil en sårt. Det burde ikke trenge å være sånn," avslutter hun.