PewDiePie har blitt pappa: Avslører kjønnet

13/07/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram/@pewdiepie
Foto: Instagram/@pewdiepie
YouTuber PewDiePie har annonsert at han og hans kone, Marzia, har blitt foreldre.

Innholdsskaperen, som egentlig heter Felix Arvid Ulf Kjellberg, delte den spennende nyheten om den nyankomne i et innlegg på Instagram i dag (12. juli), dagen etter at sønnen ble født.

Fødselen kommer etter at PewDiePie først annonserte at han og Marzia ventet en baby på en av de beste måtene han vet hvordan – via YouTube.

Videoen, som ble lagt ut i februar, ble rett på sak med tittelen "Vi skal ha en baby!".

33-åringen innrømmet i videoen at han hadde "holdt en hemmelighet" for sine millioner av abonnenter, og la til: "Og det vil si at jeg skal bli pappa."

PewDiePie brukte videoen til å avsløre bilder av Marzias voksende mage, samt sonogrambilder av deres lille bolle i ovnen.

"Det er litt rart for meg, det går inn på nytt territorium, men jeg føler meg virkelig klar og det gjør Marzia også," sa han den gang.

YouTuberen uttrykte også sin lykke over å ønske et barn velkommen med Marzia, som han beskrev som 'den mest kjærlige og omsorgsfulle personen jeg kjenner'.

"Jeg er ikke i tvil om at hun vil bli en fantastisk mor," sa PewDiePie.

Marzia og Kjellberg knyttet bånd 19. august 2019, nøyaktig åtte år etter at de først møttes.

Foto: Instagram/@pewdiepie

Etter at babyen kom denne uken, delte den nye faren bilder av seg selv og Marzia som kurrer over det nyeste medlemmet av familien.

Han avslørte også sønnens navn, og skrev: "11 / 07 / 2023. Velkommen til familien, lille Björn."

Nyheten om at paret har tatt imot en babygutt betyr at noen ledetråder seerne fanget opp i en av PewDiePies nylige videoer viste seg å være korrekte.

I mai lastet PewDiePie opp en annen video med tittelen "Tenk det er på tide at vi gjør en kjønnsavsløring".

Innlegget kunngjorde ikke eksplisitt babyens kjønn, men inkluderte scener av Koinbori; streamers formet som koi-fisk.

Slike dekorasjoner blir ofte hengt opp i feiringen av barnas dag; en nasjonal høytid for å feire barna i Japan, hvor PewDiePie og Marzia flyttet.

Imidlertid stammer dagen fra en høytid kalt Tango no sekku, som spesifikt hedrer mannlige barn. Unødvendig å si, fans kan ikke få nok av det nyeste lille medlemmet av PewDiePie-familien nå som han faktisk er her.

"Lille baby Björn. Så glad i deg, jeg elsker deg så så mye! Gratulerer," skrev en fan.

"Det er sprøtt å tenke på at Pewds har oppdratt oss i årevis på [YouTube], nå har han noe eget å heve," la en annen til.

Gratulerer!