Politiet fant granat i bagasje på Kirkenes lufthavn

23/07/2023 14:49

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kirkenes lufthavn ble søndag evakuert etter at en gammel granat ble funnet i innsjekket bagasje.

Ved 10-tiden søndag meldte politiet om mulig tilstedeværelse av eksplosiver på flyplassen og evakuerte umiddelbart flyplassen. Bagasjen ble hentet fra flyplassen etter en etterforskning med bombegruppen.

– Bagasje fjernet fra flyplassen og til sikkert område. Det er snakk om en eldre granat som har blitt lagt i innsjekket bagasje, opplyser Finnmark politidistrikt på Twitter.

– Det jobbes nå med å kartlegge om det er flere eksplosiver før vi avbryter evakueringen og gjenopptar normaltilstand ved flyplassen, heter det videre.

TV 2 meldte senere at det var funnet eksplosiver på flyplassen.

Avinor kommunikasjonsrådgiver, Helene W. Jensen, fortalte i mellomtiden til kanalen at hun ikke visste hvor mange som hadde blitt evakuert.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.