Politiet har funnet kroppsdeler i Mia-saken

11/02/2022 07:51

Emma

Nyheter
Foto: Nordjyllands Politi
Foto: Nordjyllands Politi
På en pressekonferanse torsdag kveld sa politiet i Nord-Jylland at de hadde funnet kroppsdeler som antas å være den savnede Mia Skadhauge Stevn.

Mia Skadhauge Stevn forsvant etter en bytur i den danske byen Aalborg søndag morgen, siden da har politiet lett natt og dag for å finne henne.

Torsdag kveld holdt Nordjyllands politi en pressekonferanse på Politigården i Aalborg. Her opplyste politiinspektør Frank Olsen at det er funnet kroppsdeler i Dronninglund Storskov, en skog nord for Aalborg.

Frank Olsen sier at det ennå ikke er fastslått at dette er den 22 år gamle kvinnen, men nordjyllandspoliti har en klar mistanke om at den savnede Mia Skadhauge Stevn.

– I Dronninglund er det funnet deler av et menneske som vi tror er Mia, og her vil vi gjerne høre fra folk som kan ha sett noe, sa Frank Olsen på pressekonferansen.

Han forklarte også at politiet fortsatt trenger vitner. Han sier de trenger vitner som har vært på Sulsted kirkevei og Hammer Bakker mellom 06.30 og 07.30 søndag morgen.

«Vi trenger vitner som har vært ved Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker mellom 06.30 og 07.30 søndag morgen. Der er det funnet spor etter Mia» sier politiinspektøren.

Politiet i Nordjylland er ennå ikke ferdig med arbeidet i Dronninglund Storskov, og derfor er de fortsatt til stede. De kommer til å være der hele natten.

– Vi jobber fortsatt i Dronninglund Storskov. Og det skal vi nok gjøre hele natten. Vi har sperret av hele skogen, sier Frank Olsen.

Videre ble det også forklart at det er gjort sentrale funn på de respektive adressene til de to tiltalte mennene. De viktigste funnene ble imidlertid ikke funnet før på slutten av dagen.