Politiet i stor tabe: 21-åring ikke død alikevell

02/10/2023 12:21

Emma

Nyheter
Foto: Presse-Fotos.dk
Foto: Presse-Fotos.dk
Mandag morgen meldte politiet at 21-åringen var død etter en uforklarlig tragedie. Vel, han er ikke død alikevell.

Da Københavns-politi tidligere mandag snakket om deres massive tilstedeværelse i den danske byen Brønshøj, var begrunnelsen at en 21 år gammel mann var død.

Men nå kommer politiet med en motrapport. 21-åringen er ikke død, men «alvorlig skadet».

– Vårt mål er å informere offentligheten så raskt vi kan i disse tilfellene, og informasjonen må først og fremst være korrekt.

– En feil som dette må ikke skje, og vi beklager det – og vi følger opp hvordan det kunne skje, sier Brian Belling, leder for enheten for farlig kriminalitet i København-politiet, i en uttalelse.

Natt til mandag ble den unge mannen fraktet til sykehus med alvorlige skader, og i etterkant ble et område i Brønshøj sperret av. Her jobber politiet fortsatt mandag klokken tolv.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.