Politiet vil sette opp gjerder rundt gravsteiner: Du vil aldri gjette hvorfor

24/08/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet har foreslått å sette opp rekkverk rundt gravsteiner.

Mens tanken på å streife rundt en tomt sent på kvelden der hundrevis av mennesker er begravd seks meter under bakken kan sende skjelvinger nedover ryggen på noen mennesker, får det andre i godt humør, ifølge BBC.

Myndighetene tror imidlertid de kan ha kommet på en idé om å legge den ned en gang for alle. Ipswich Borough Council hørte fra interessenter om en plan for å ombygge land rundt St Stephen's Church.

Kirken blir omgjort til et spillested for levende musikk, men det er gravsteiner rundt den, og det ser ut til å tiltrekke seg all slags antisosial oppførsel.

Suffolk Constabulary sendte et innlegg til rådet om hvordan området 'lidte høye nivåer av kriminalitet' som 'drikking, narkotikabruk' og 'seksuell aktivitet'.

Politiet sa i sitt innlegg: «På offentlig tilgjengelige, men bortgjemte steder som dette, er det dessverre vanlig å finne hevet gravstein som brukes som bord for inntak av alkohol og narkotika. "De er også noen ganger stedet for seksuell aktivitet.

De la til: "I et religiøst miljø er denne antisosiale oppførselen spesielt respektløs. Det er mer sannsynlig at dette vil skje i området på baksiden av kirken når det beskyttende rekkverket fjernes."

Det finnes imidlertid en løsning på galskapen. De regner med at noen rekkverk rundt gravsteinene vil virke avskrekkende på at folk blir høye eller høye.

Politiet har også anbefalt CCTV-kameraer, bedre belysning slik at disse menneskene ikke kan nyte spenningen i mørket. Det er det LADbible skriver.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.