Populær TV-vert fikk sparken etter 17 år: «Jeg er lamslått»

24/05/2023 08:50

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV-verten sier på sosiale medier at han stusser over beskjeden.

Den populære TV-verten Don Lemon har fått sparken av CNN. Dette melder den mangeårige programlederen i en tweet publisert mandag morgen.

"Jeg ble fortalt i morges av agenten min at jeg har fått sparken fra CNN. Jeg er sjokkert," skrev Lemon i sin Tweet, som fortsatte: "

Etter 17 år i CNN, ville jeg ha trodd at noen i ledelsen ville ha hatt anstendigheten til å si det rett ut til meg. Jeg har aldri noen gang fått noen indikasjon på at jeg ikke ville være i stand til å fortsette å gjøre jobben jeg elsker. ."

CNN-verten avsluttet tweeten sin med en stor takk til kollegene. "Med det sagt vil jeg takke kollegene mine og de mange teamene jeg har jobbet med for en utrolig tid sammen. De er de mest talentfulle journalistene i bransjen og jeg ønsker dem alt godt." avslutter han.

Ifølge People.com har CNN-president Chris Licht bekreftet at Don Lemon har fått sparken fra stasjonen. "CNN og Don har gått hver til sitt.

Don vil alltid være en del av CNN-familien, og vi takker ham for hans bidrag de siste 17 årene. Vi ønsker ham lykke til og vil heie på ham i hans fremtidige bestrebelser." sier en uttalelse fra CNN-lederen.

Den 56 år gamle programlederens utgang fra CNN This Morning kom måneder etter at han møtte kritikk for kommentarer han kom med om den republikanske presidentkandidaten Nikki Haley.