Potettrikset tar verden med storm: Resultatet gir vann i munnen

17/06/2023 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du først blir kjent med dette trikset, vil du gjøre det samme.

Poteter er en av de mest populære ingrediensene til mange retter. Og det forstår man veldig godt. Poteter er ekstremt smakfulle og samtidig allsidige. Å koke poteter kan imidlertid være en tidkrevende oppgave.

Men frykt ikke, du trenger ikke lete mye lenger etter et triks som raskt kan korte ned koketiden og gi deg myke poteter på under tre minutter.

Uansett om du tilbereder vanlige poteter, potetgrateng eller potetmos, krever det som oftest å koke potetene. Og dette kan ofte ta opptil en halvtime, noe som kan være en utfordring når tiden er knapp.

Men med dette trikset kan du gjøre potetene dine til smøraktige herligheter på få minutter.

Og alt du trenger er et par papirhåndklær, vann og en mikrobølgeovn.

Og så er du ellers klar for å gå i krig med potettrikset, hvor du rett og slett må gjøre følgende:

  • Start med å skylle de uskrellede potetene og skrell dem deretter. Det er imidlertid også mulig å bruke poteter med skinn, så det er opp til deg å velge.

  • Fukt deretter papirhåndklærne og pakk hver potet inn i et stykke. Legg potetene i en mikrobølgeovnsikker beholder og sett dem i mikrobølgeovnen i tre minutter med en effekt på 700 watt.

  • Etter de tre minuttene, sjekk om potetene har blitt myke nok. Hvis de fortsatt er for faste, kan du sette dem i mikrobølgeovnen i ett minutt til. Hvis de har blitt myke og møre, er potetene dine nå klare til å spises.

Dette trikset er en fin måte å forkorte kokeprosessen, hvor du samtidig får myke poteter på rekordtid. Så neste gang du har det travelt, men likevel vil nyte en deilig potetrett, kan du bruke dette trikset og spare tid på kjøkkenet.