Prins Harry og Meghan Markle har fått nok

24/07/2023 23:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle har fått nok og er klare til å finne en ny villa i Malibu.

Meghan Markle og prins Harry har for lengst lagt livet i Storbritannia bak seg. De siste årene har de bodd i Montecito, California, men det har de fått nok av. I stedet vurderer de å flytte til Malibu.

De undersøker for tiden mulighetene deres for å flytte til Malibu, som ligger i utkanten av Los Angeles. Her bor en rekke av de største Hollywood-stjernene og forretningsfolkene, skriver The Express.

Paret er i startfasen med å lete etter et hus i området. Malibu anses å være en av de mest ettertraktede stedene i USA.

Det er også hjemmet til noen av de største stjernene i verden. Det inkluderer blant andre Simon Cowell, Cher, Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Miley Cyrus og Charlize Theron.

En kilde sier til The Express at Meghan Markle og prins Harry ønsker å forlate Montecito. Dette fordi de har fått nok av transporttiden.

I rushtiden kan det ta over tre timer å nå den sentrale delen av Los Angeles.

Derfor ønsker de å finne en ny villa, hvorfra transporttiden til Los Angeles sentrum er maks én time.

En annen grunn til at de ønsker å flytte er at Meghan Markle nå blir representert av LA-agent Ari Emanuel fra William Morris Endeavour (WME) Talent Agency.

"Harry og Meghan vurderer mulighetene deres for å flytte og Malibu er av interesse. De har i hemmelighet besøkt området noen ganger og har vært ute og gått for å se hva som er tilgjengelig. Meghan kjenner deler av området fra barndommen," sa kilden.

"Det er usikkert om de vil selge villaen i Montecito eller rett og slett kjøpe en annen villa i Malibu. Flyttingen kommer fordi Meghan har skiftet gir og nå fokuserer på å returnere til Hollywood med WME."

"Det er smart å være nær Beverly Hills og Los Angeles, hvor avtalene inngås. Og selvfølgelig er det en Malibu-scene hvor store stjerner, produsenter og studioledere alle henger sammen, sosialiserer og gjør avtaler over middager og strandfester."

Deres nåværende villa i Montecity, som er et frodig samfunn i Santa Barbara, California, ble kjøpt for 11,4 millioner pund. Det tilsvarer litt over 147 670 778 kroner.

Man regner med at de vil kunne tjene rundt 15 millioner norske kroner på å selge huset i dag.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.