Prinsesse Ingrid Alexandra: Med stor feiring i vente

06/04/2023 09:43

Sofie

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
En spennende tid for prinsessen er i vente.

Prinsesse Ingrid Alexandra er 19 år og skal snart ut i verden. Den eldste datteren til kronprins Haakon (49) og prinsesse Mette-Marit (49) går i tredje klasse på Elvebakken videregående skole i Oslo, og i år er hun PR-ansvarlig for skolemusikalen «For the Culture».

Forestillingen fikk 6 fra Avisa Oslo, som beskriver en euforisk atmosfære. En smilende Ingrid-Alexandra ble med resten av PR-teamet på scenen til stående applaus etter premieren. Det skriver Se og Hør.

Før siste eksamensrush slapper Ingrid Alexandra av med vennene sine. Asker-jenta er russ i år, etter det Se og Hør erfarer med på russebuss fra Ullern.

Både barn av foreldrenes venner, men også venner hun har møtt på Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua og Uranienborg skole, hvor hun gikk siste året på ungdomsskolen. Og selvfølgelig Elvebakken.

Jentene på russebussen har allerede spilt inn egne russelåt i studio, som er tilgjengelige på musikkstrømmetjenesten Spotify.

I russesangen synger de «damene fra Ullern» som kalles best, noe som kan tyde på at Ingrid Alexandra kjører med elever fra Ullern ungdomsskolebuss.

Etter festligheter og eksamen venter udyrket mark på arveprinsessen av Norge.

Ingrid Alexandra skal snart begynne på studiene og det er mange tegn på at hun skal til utlandet, akkurat som foreldrene hennes gjorde.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har snakket åpent om hvor viktig det var for dem å gå ut i verden og se tilbake på Norge med friske øyne. En ting er sikkert, prinsesse Ingrid Alexandra har bestemt seg for hva hun vil!

– Jeg har selvfølgelig en plan, sa hun i intervjuet med VG på myndighetsdagen.

Læs også:

5 frukt og grønnsaker du aldri bør skrelle Det er flere gode nyheter enn bare det faktum at du ikke trenger å bruke tid på å skrelle.
Nå er det avgjort: Disse hunderasene er de dummeste En hundepsykolog har laget en liste som rangerer hunderaser etter intelligens.