Prinsesse Ingrid Alexandra med store nyheter

17/10/2023 12:20

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Nå er det store nyheter.

Selv om kronprinsparet en dag skal bli vårt kongepar her i landet, er de først og fremst foreldre til prinsesse Ingrid Alexandra (18) og prins Sverre Magnus (17).

De fortsetter å dele hjemmet sitt i Skaugum med både hunden og barna, til stor glede for paret. Men nå pakket den eldste kofferten.

Det er en stor ting å ta et steg ut i verden etter lange skoleår. Mange var spente på å se hvilke fremtidsplaner prinsessen hadde for resten av året.

Noen ønsker å fortsette studiene ved et universitet eller en folkehøyskole. Andre tar et år fri mens de for eksempel reiser eller jobber. Andre går inn i forsvaret.

Og for noen kom nok prinsessens planer overraskende. I stedet for å stikke av for å studere i utlandet, bestemte 19-åringen seg for å bli og jobbe i Oslo.

Til høsten skal prinsessen jobbe som assistent og miljøarbeider ved Uranienborg skole i Oslo. Ingrid Alexandra gikk selv på skole her da hun gikk i 10. klasse.

Neste år går hun inn i Forsvaret, hvor hun skal tjenestegjøre i ingeniørbataljonen i Brigade Nord. I januar drar prinsessen til Skjold leir i Indre Troms, hjemmebasen til 2. bataljon og ingeniørbataljon.

Der skal hun være i 12 måneder.

Nå har hun flyttet

Ifølge ukebladet Se og Hør har prinsesse Ingrid Alexandra nå i all hemmelighet flyttet ut av redet i Skaugum.

19-åringen, nå som hun er ferdig med 13 år på skolen, har tatt et steg inn i de voksnes verden og lagt russebuksene på hylla etter våren.

Mer presist har hun tatt et steg inn i bylivet på Oslos Grünerløkka. Prinsessen har en liten leilighet der og ble sett vandre i nabolaget flere ganger.