Prinsesse Kate ble avvist av superstjerne

01/09/2023 10:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inviterte til å drikke te sammen.

Den britiske hovedstaden London er et populært reisemål, som også har noen av de største kjendisene i verden. Artisten Dolly Parton (77 år) er blant dem som av og til kommer til den kjente storbyen, vanligvis for å jobbe.

Parton var nylig på forretningsreise til London og var i denne forbindelse gjest på BBC Radio 2. Der kunne hun avsløre at hun virkelig liker den britiske hovedstaden og at hun nesten traff noen i kongefamilien.

- Jeg ble invitert til å drikke te med prinsesse Kate, men jeg kunne ikke være med, hevder den kjente countrysangeren i intervjuet, som er gjengitt av Daily Mail.

Parton sa også at hun syntes det var veldig snilt og fint at prinsessen inviterte henne.

Grunnen til at superstjernen ikke takket ja til prinsessens invitasjon var trolig på grunn av mangel på tid. Hun ga selv denne grunnen som en spøk:

- Hun kommer jo ikke til å promotere det nye albumet mitt, så jeg måtte takke nei.

Partons besøk til London er knyttet til en turné, og hun har ikke lagt skjul på at hun vil ha sjansen til å utforske mer av byen.

- Jeg elsker folket og følelsen av London. Jeg får dessverre ikke tid til å være turist. Jeg har kunnet gjøre det tidligere, sammen med bandet i bussen, men da har det vært planlagt, avslutter hun.

Dolly Parton på Los Angeles-premieren for "Joyful Noise" i 2012. Foto: Shutterstock