Priskrig hos Rema 1000 og Kiwi

12/12/2022 07:48

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Priskrig på sjokolademarsipan.

Nettavisen skrev for nylig at priskrigen på de populære julevarene som pinnekjøtt, medisterkaker, sylteagurk, klementiner og risgrøt pågår. Og uken før senket alle av lavpriskjedene, Rema 1000, Kiwi og Coop prisen på sjokolade plate.

Sjokoladeplatene fra både Nidar og Freia ble redusert til 19,90 for 200 gram. Da kunne man imidlertid ikke se at julemarsipanen hadde fått et reelt priskutt.

Men det var inntil i helgen.

Nidar Marsipanpølser 110 gram har fått et priskutt på 17,60 norske kroner per pakke – tilsvarende nesten 50 prosent rabatt.

Cloetta juleskum Cola 100 gram har blitt 9,60 kroner billigere per pose – tilsvarende kutt på reiret 40 prosent.

Nidar liten julegris med og uten sjokolade 65 gram er redusert med 4,60 kroner – tilsvarende 23 prosent.

Prisene er sammenlignet med prisene 25. november.

Pristester fra nettavisen viser at lavpriskjedene følger hverandre i pris, altså som regel de samme prisene hos Rema 1000 og Kiwi.

Legg merke til at ikke alle marsipanproduktene har blitt rimeligere siden slutten av november. Nidar stor julegris 193 gram koster fortsatt 79,90 kroner. Det samme gjelder Nidar Snøstenger 150 gram til 49,90 kroner.

Tidligere år har butikkene vist at prisene kommer enda lenger ned, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet - hvis du klarer å motstå fristelsen nå? 

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".