Putin-alliertes sønn døde under mystiske omstendigheter

17/11/2022 13:13

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Konstantin Goloshchapoov, også kalt 'Putins massør', mistet sønnen sin i sommer. Først nå har dødsfallet blitt offentlig kjent.

Det var faktisk en helt annen begravelse som endte med å avsløre døden til den 29 år gamle oligarksønnen Dmitry Goloshhapov.

Under dekningen av begravelsen til tidligere FSB-sjef Viktor Tsjekesov i St. Petersburg, fanget det oppmerksomheten til de russiske medienes Rotonda og Fontankaat St. Petersburgs guvernør, Alexandr Berglov, la blomster ved en helt annen grav.

Det var nettopp graven til Dmitry Goloshhapov som bar inskripsjonen 25 juni 2022.

Nær Putin-allierte
Konstantin Goloshhabov har tidligere blitt karakterisert som en del av Putins indre krets, men i sommer ble han tiltalt for underslag. I denne forbindelse ble leiligheten hans i Moskva ransakt.

Det ifølge det uavhengige russiske mediet Novaja Gazeta.

Tiltalte og søkene var angivelig relatert til kontrakter med de russiske kraftverkene Lenenergo og Vodokanal mellom 2015 og 2018, da byggefirmaet Nostrum, som Konstantin Goloshhapov var tilknyttet, jobbet på anleggene.

Det er rapportert at Konstantin Goloshhabov flyktet fra Russland før ransakingen, men hans nåværende plassering er ukjent.