Putins avføring samles opp mens han reiser til utlandet: Ikke fall i feil hender

25/07/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det hevdes at Vladimir Putins livvakter henter ekskrementen hans på utenlandsreiser slik at de kan ta den med hjem til Russland.

Spekulasjonene om Vladimir Putins helse har økt siden hans invasjon av Ukraina i februar i fjor, og mange antyder at han kan lide av kreft eller Parkinsons.

Ryktene om en mulig sykdom har nå fått enda sterkere styrke etter uttalelser fra Régis Genté og Mikhail Rubin.

Journalistene forteller til nyhetsmagasinet Paris Match at de har vært i kontakt med en kilde som er nær Putin, som sier at beskyttelsestjenesten hans henter ekskrementer og urin.

Dette fordi de ikke ønsker at andre skal kunne samle informasjon om helsen hans.

"En agent skulle putte Putins ekskrementer i lommer beregnet på dette formålet for ikke å etterlate det. Det skulle deretter bringes tilbake til landet i en spesiell koffert," heter det i en oversatt del av artikkelen.

De la til at de kjenner til to separate anledninger da ekskrementen hans ble «høstet», som de sa det – en gang under den russiske lederens besøk i Frankrike i mai 2017 og så igjen i oktober 2019 under et besøk i Saudi-Arabia.

"Så i går rapporterte @ParisMatch at Vladimir Putin reiser til utlandet med en spesiell ekskrementkoffert.

Ifølge journalistene samler Putins vakter opp ekskrementen hans i poser og leverer dem tilbake til Moskva," skrev den uavhengige journalisten Farida Rustamova, som tidligere var ansatt i BBC Russland, i et innlegg på Twitter.

Selv om hun bekreftet hans uvanlige toalettvaner, sa hun at hun kjenner til en litt annen ordning.

«Museets ansatte avslørte at de måtte sette opp et spesielt bad utenfor museet som Putin kunne bruke når han trengte det», skriver hun.

Ifølge Rustamova, som har vært i kontakt med en kilde som er en gammel kjenning av Putin, har han tatt med seg toalettet på sine reiser i årevis.

Tidligere ble britiske etterretningskilder sitert på at Putin så ut til å lide av en alvorlig sykdom, noe Kreml fortsetter å benekte.

"Jeg tror ikke fornuftige mennesker kan se tegn på sykdom eller lidelse hos denne personen. Du kan se ham på skjermene, lese og lytte til talene hans," sa Russlands utenriksminister Sergei Lavrov til den franske TV-stasjonen TF1, og la senere til:

"Jeg overlater det til samvittigheten til de som sprer slike rykter til tross for daglige muligheter til å vurdere hvordan noen ser ut til å ha det."

Men gitt regjeringens tendens til å skjule informasjon om lederen og landet, fortsetter mange å tro noe annet.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.