Putins livvakt snakker ut: Hans avsløringer gir deg frysninger

14/09/2023 09:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vitaliy Bryzhatiy, en tidligere personlig livvakt på Krim, har valgt å bryte tausheten.

I et eksklusivt intervju med den uavhengige TV-kanalen Dozjd avslørte han noen dypt urovekkende detaljer om Russlands leder Vladimir Putin.

Bryzhatiy beskrev hvordan Putin ikke stoler på noen, ikke engang sin egen livvakt.

Han sa: "Vladimir Putin stoler ikke på noen, ikke engang livvaktene hans måtte vite hvor han var.Dette betydde at selv om livvaktene ble informert om at presidenten skulle sove på et bestemt sted, kunne han faktisk være på et helt annet sted på den tiden."

Bryzhatiy beskrev videre hvordan det i Federal Protection Service er en spesiell enhet kalt SBP (Presidential Security Service). Putin stoler mest på denne enheten, og de følger ham på alle hans reiser.

Bryzhatiy avslørte også hvordan Putins ankomst til Krim ofte blir annonsert samtidig på to flyplasser - Sevastopol og Simferopol, som ligger over 100 kilometer fra hverandre. Helikoptrene landet og konvoier fra nasjonalgarden ankom, men presidenten kan ikke ha kommet med flyet i det hele tatt. Han kunne ankomme med andre transportmidler, for eksempel med skip.

Han understreket at "sikkerheten til den russiske presidenten er på høyeste nivå fordi han er veldig bekymret for livet sitt." Dette ble ytterligere understreket da han beskrev hvordan den lokale guvernøren i Sevastopol tilbrakte flere uker i et av delstatens hus i karantene da Putin besøkte området.

Bryzhatiy valgte å flykte fra landet etter Russlands invasjon av Ukraina, og ga et innblikk i den dype bekymringen og frykten vakten må ha følt.

Det er tydelig at denne avsløringen gir et sjeldent innblikk i liv- og sikkerhetstiltakene rundt den russiske presidenten, og den viser hvordan Putin var bekymret for livet sitt allerede før invasjonen av Ukraina.

Læs også:

Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.
Han var verdens tykkeste barn som 9-åring og veide 190 kilo: I dag er han ugjenkjennelig En gutt som ble stemplet som «verdens feteste gutt» har forandret livet sitt fullstendig, og ser i dag ut som en helt annen