Rema 1000-ansatt har gjort noe svært få ansatte gjør: Vent til du finner ut hva det er

14/09/2023 17:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er ikke mange som gjør noe slikt.

De fleste forbinder Bingo-spill med premier, og det er i hvert fall tilfellet på et dansk sykehjem i den danske byen Brabrand.

For lenge siden skjedde det imidlertid noe helt spesielt da Mads Veirup, som er kjøpmann i Rema 1000, ble invitert til Bingospil.

Det skriver Brabrand.

Mads Veirup ble imidlertid ikke regnet som en vanlig gjest, da han fikk både blomster og diplom for den spesielle gesten han har gjort for sykehjemmet.

Få kjøpmenn kan skryte av å være fast premiesponsor for et bingospill, og dette er noe sykehjemmet er veldig takknemlig for, og derfor overrasket de Mads Veirup.

Før hvert bingospill får June Seier fra Engsøgaard sykehjem velge små gevinster fra butikken som hun ikke betaler for.

Til tross for dette er det imidlertid ikke premiene som åpenbart betyr noe for medspillerne:

– Vi bryr oss minst like mye om premiene som om selve spillet. Det spiller ingen rolle om det bare er en liten ting. Bare det at du har vunnet noe, sier Aase Wardinghus, som er en fast del av bingospillet.

Det forklares videre av beboerne på sykehjemmet at mirakuløst nok ender alle alltid opp med å reise hjem med en liten premie.

Selv om det nesten høres for godt ut til å være sant, sier de videre at det er «ærlig».

Minst annenhver uke inviterer June Seier deg til bingospill. Hvis det er mulig for dette å skje oftere, vil spillet også bli spilt oftere.