Rema 1000 deler morsomt oppslag på Facebook: Kunder raser i kommentarfeltet

10/07/2024 11:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Selv om Rema 1000 gjør narr av det i innlegget, er situasjonen ganske alvorlig.

Etter at krigen mellom Russland og Ukraina brøt ut og inflasjonen steg, har danske dagligvarebutikker opplevd en betydelig økning i antall butikktyverier.

De økonomiske konsekvensene for butikkene har ført til økte priser på dagligvarer, noe som har ført til at flere dansker sliter med å få endene til å møtes.

En nylig hendelse i Rema 1000-butikken i Mejrup, i Danmark, viser at problemet fortsatt er voldsomt.

Butikken hadde et innbrudd her om dagen, men til butikkeiernes store overraskelse ble ingenting stjålet. Hendelsen er delt på butikkens Facebook-side, der de viser det knuste vinduet.

Innlegget kan sees nederst i artikkelen.

Selv om situasjonen er alvorlig, har butikken valgt å håndtere hendelsen med en positiv og humoristisk tilnærming.

«Kjære kunder. Vi vet at vi har fantastiske gode tilbud og mange andre deilige varer som du bare må få tak i. Men vi har bare åpent mellom 7-21,» skriver de og følger opp med å legge til:

– I går kveld hadde vi dessverre inntrengere som ikke kom unna med noe. Video og alt er overlevert til politiet. Takket være rask respons fra politiet og TE Door Automation. Alt er fikset og i gang igjen.

Til tross for at butikken selv har håndtert situasjonen med et smil, er det ikke mye humor å finne i kommentarfeltet. Her er «ugh» det ordet som går mest igjen.

Innlegget, som har fått over 60 sinte reaksjoner, viser at det ikke bare er butikkene rundt om i landet som er lei av tyveribølgen som fortsetter med uforminsket styrke.

Økt overvåking og sikkerhetstiltak har blitt satt på plass i mange butikker for å avskrekke potensielle tyver.

Du kan se det nevnte innlegget nedenfor.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.