Rema 1000 er stengt: Grunnen til det vil få det til å løpe kaldt nedover ryggen

05/09/2023 17:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er en spesiell grunn til at butikken er stengt.

Sent lørdag utspant det seg en svært sjokkerende episode i Rema 1000 i den danske byen Rødekro, som gjør at butikken nå er stengt.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge vaktsjef ved Sør- og Sørjyllandspolitiet, Ole Aamann, var det klokken 16.45 at den skremmende hendelsen fant sted.

Her hadde to personer kommet inn i butikken iført masker, og de hadde truet for å få litt kontanter fra butikkens kasse.

– De kommer bort til kassereren, hvor de truer med kjøkkenkniv og sier: «Det er et ran, forklarer Ole Aamann og fortsetter:

"En person gjør et boksdykk - det vil si at han går inn i boksen selv - og tar notatene som er der. Så løper de ut av butikken og forsvinner i hver sin retning langs Østergade."

I forbindelse med saken ønsker politiet å høre fra eventuelle vitner som kan ha viktige opplysninger om hvem de to mennene er.

Skiftlederen legger til at det er ganske sjelden man ser denne typen ran, og han påpeker at det trolig skyldes at kassaapparatet ikke huser like mye penger som det gjorde i gamle dager.

Ingen ble skadet i forbindelse med ranet. Nedenfor kan du lese en melding fra de to mennene.

Den ene av de to gjerningsmennene var en mann av vanlig bygning og lys i huden. Under ranet hadde han på seg solbriller, grå hettegenser, mørkt belte med sølvspenne, lyse jeans og marineblå slip-on sko med hvit bunn. Han hadde med seg en kjøkkenkniv og en burgunderryggsekk.

Den andre gjerningsmannen var også en mann av vanlig bygning og lys i huden. Under ranet hadde han på seg svarte solbriller med regnbuerefleksjon i glasset, en grønn hettegenser med teksten «Superdry», mørke jeans og grå sko med hvite overlegg på overdelen.