REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

28/11/2023 06:00

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Rema 1000 / NTB
Foto: Rema 1000 / NTB
Nå kommer Rema 1000 med en veldig god nyhet rett før jul.

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

Det skriver Rema 1000 i en pressemelding.

– Mange vil nok i år oppleve at det som pleier å være et hyggelig tilskudd med halv skatt på lønnen før jul, i større grad vil forsvinne til kostnader. Som et bidrag kutter REMA 1000 nå prisene tilsvarende halv moms på over hundre julevarer, i tillegg til alle våre andre julekampanjer, sier salgs og markedsdirektør i REMA 1000, Pia Mellbye.

Større volum

Forretningsmodellen til REMA 1000 har alltid vært å selge store volum til lave priser. Vi går nå inn i en tid der folk stort sett kjøper mer mat og dagligvarer, enn ellers i året. Handlevognene fylles med julevarer som ribbe, julepølse, medisterkaker, pinnekjøtt, juleskinke, lammerull, grøt og julekaker.

– Når vi kjøper inn stort, så gjøre vi som vi pleier i REMA 1000, vi kutter prisene og tar det rett ut til kunde i form av lavere priser i hylla. sier Mellbye.

Pia Mellbye er sikker på at priskuttet på viktige julevarer vil komme godt med, for mange nå i tiden framover.

– Vi er klar over at priskutt på julevarer ikke alene vil løse alle økonomiske bekymringer folk møter i disse dager. Men vi håper og tror at kundene kommer til å sette pris på dette bidraget fra oss, og at så mange som mulig får en bekymringsfri julefeiring med god mat og drikke på bordet, sier Mellbye.

Listen over hvilke varer dette gjelder finner man på rema.no