Renholdere gjorde sjokkerende funn: Fant to døde spedbarn i søppelsekk

09/07/2023 09:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et team av renholdere gjorde et sjokkerende funn på et toalett. Her fant de to døde spedbarn i en søppelsekk.

To nyfødte jenter er erklært døde etter at de ble funnet på et toalett i en barnehage tilhørende Northwestern Medicine i Chicago.

Det melder CBS News.

Like før klokken 19 lokal tid rykket politiet ut til en melding fra Bernice Lavin Early Childhood Education Center, som ligger på East Ontario Street.

I klagen sto det at noen hadde funnet to nyfødte jenter på et toalett. I tillegg sto det i meldingen også at det ble funnet blod og at de to nyfødte jentene ikke var i live.

CBS News melder at de har plukket opp noen ubekreftede meldinger fra politiet om at det ser ut til at renholdspersonalet oppdaget blod under en vakt.

Som et resultat bestemte rengjøringspersonalet seg for å følge blodsporet. Da de gjorde det, ble de ført rett til det sjokkerende funnet. På et toalett fant de de to nyfødte jentene.

Selv om det ikke virket som det var mye å gjøre for de to jentene, ble de hastet til Lurie Children's Hospital. Her ble det imidlertid snart klart at det ikke var noe å gjøre for å redde livene deres, og derfor ble de erklært døde.

Barnehagen der det grusomme funnet ble gjort, vil utelukkende bli brukt av ansatte i Northwestern Medicine.

En talsperson for Northwestern Medicine understreker imidlertid at dette ikke er barn tilknyttet den aktuelle barnehagen.

Samtidig bekreftet han også at det ble funnet en kvinne med skader som ble fraktet til et sykehus i nærheten for å bli behandlet for skadene.

– En nødsituasjon som involverte en barnehagearbeider oppsto i kveld i barnehagen ved Northwestern Memorial Hospital, sier Christopher King, talsmann for Northwestern Medicine.

– Ingen barnehagebarn var involvert eller berørt av situasjonen. Chicagos brann- og politiavdeling ble tilkalt. Vi jobber med dem angående denne hendelsen og kan ikke kommentere ytterligere på nåværende tidspunkt.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.