Richard Gere i dyp sorg

16/03/2023 08:07

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den 73 år gamle skuespilleren er dypt trist over tapet.

Richard Gere sørger over tapet av sin far, Homer, som døde tidligere denne måneden i en alder av 100 år. Homer var en mangeårig frivillig på North Syracuse, og hans død ble bekreftet av Richards kone, Alejandra, på Instagram.

Homer var utrolig involvert i sønnens liv, og inspirerte ham til å strebe etter storhet og oppnå en karriere i underholdningsindustrien. Richard har tidligere snakket om farens støtte, og kalt ham sin «helt».

Selv om Richard ennå ikke har kommentert offentlig farens død, kan man bare anta at han er i dyp sorg. For bare noen måneder siden samlet Richard og andre kjære seg på en restaurant for å feire Homers 100-årsdag.

Foto: Instagram

Homer hadde stor innflytelse på Richards liv, og han var kjent i samfunnet for sitt frivillige arbeid. Han ble også anerkjent for sitt arbeid med North Area Meals on Wheels, og han ble omtalt i nasjonale annonser sammen med sin sønn, Richard Gere.

Richard Gere selv led nylig av helseproblemer mens han var på ferie i Mexico med familien.

Skuespilleren fikk en influensalignende sykdom, som senere ble avslørt for å være lungebetennelse, og han måtte bli på sykehuset i en natt for å bli overvåket.

Homer George Gere ble født 7. mai 1922, og han døde i en alder av 100 år 1. mars 2023.