Rømt hund løper til Catherine: Det hun finner hos eieren får hårene til å reise seg

05/01/2024 11:00

Sofie

Nyheter
Foto: KCRA 3
Foto: KCRA 3
Den årvåkne borgeren gjorde en sjokkerende oppdagelse etter å ha fulgt den rømte hunden hjem.

En kvinne i California ble sjokkert da en hund som hadde løpt løs førte henne til liket av sin døde eier. Beboere i et nabolag i Sacramento hadde blitt gjort oppmerksomme på at den tyske hyrden løp rundt gjennom en serie med oppslag på nettet som advarte om det løse dyret.

Den lokale kvinnen Catherine DeFazio var blant dem som hadde sett oppslagene, så hun kjente igjen hunden da hun så den fra verandaen.

I et intervju med KCRA 3 beskrev DeFazio hvordan hunden «løp rett forbi» henne på gaten. "Jeg tenkte: "Nei, ikke gå ut på gaten. Ikke gjør det," husket hun.

"Og han gikk rett bort til buskene, omtrent en meter fra gangstien." Hun sa at hun "[kunne] ikke tro det" og husket hvordan hunden så opp fra buskene og bjeffet.

"Han bare så meg sånn i øynene..." sa hun.

Bekymret tok kvinnen en nærmere titt på området der hunden hadde stått. DeFazio la til, "Jeg så bort og jeg tenkte at 'det kan umulig være en død kropp'... Jeg dro dit og der var han."

DeFazio sa at hun umiddelbart ringte politiet for å varsle dem om liket, som deretter ble tatt hånd om av myndighetene.

Legevakten slo fast at mannen hadde vært død i en uke. DeFazio antydet at han kan ha vært hjemløs før hans død.

"Jeg begynte å sette 2 og 2 sammen," sa DeFazio. "Jeg visste at jeg aldri hadde sett den hunden før, og jeg skjønte at den var hans."

"Når du er der ute ensom eller alene, er et dyr alt for deg," la hun til. DeFazio hadde ikke fanget den tyske hyrden på det tidspunktet, men etter å ha funnet mannens kropp, gjorde hun det til sitt oppdrag å redde den løse hunden.

"Jeg gjemte meg i mørke klær i buskene og bokstavelig talt med lommelykter. Og jeg tenkte at jeg kan gjøre dette. Hvis noen kan gjøre det, kan jeg," sa hun.

DeFazio brukte to uker på å finne ham, og jobbet med to andre kvinner i prosessen. Nicole Hartman, som jobber med flere hunderedninger, beskrev hunden som "frisk" og i "god form".

"Han er søt som faen. Men han gråter for eieren sin. Han vil ha eieren sin. Og det skjer tydeligvis ikke nå," la hun til.

Hartman sa at hunden ennå ikke er klar for privat adopsjon, men han vil være det om noen uker. "Gi meg 30 dager," sa hun.

"Han kommer til å bli en helt annen hund. Akkurat nå er han trist. Han er deprimert. Han gråter. Han spiser ikke. Han drikker ikke. Jeg tror han til slutt tisset. Men det kommer til å ta ham en god uke å komme seg."

DeFazio er takknemlig for at kvinnene klarte å finne et trygt sted for hunden, og uttrykker troen på at han var "takknemlig" da han ble funnet.

"Jeg følte at hunden førte meg til [eieren hans]. Og alt jeg kunne gjøre var å være respektfull og beholde hans ære, enten han var hjemløs, valgte å være det eller ikke," sa hun.

Foto: KCRA 3

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.