Rolling Stones slipper en enorm nyhet

08/09/2023 06:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå kommer bandet med en stor nyhet.

Vi kjenner alle til The Rolling Stones. Ung og gammel – nesten alle av oss har en slags kunnskap om engelske rockeband, men den karakteristiske logoen.

Det er nesten ikke til å tro at gruppen fortsatt eksisterer og at de fortsatt er like populære som de var i begynnelsen av karrieren – om ikke enda mer populære. Og nå har bandet sluppet en enorm bombe.

De slipper snart et album! Og ja, det er kanskje veldig "vanlig" å gjøre det når du er musiker, men bandet har ikke gitt ut et album på 18 år.

The Rolling Stones har kunngjort at albumet har tittelen Hackney Diamonds.

Med en konstellasjon av gjestestjerner inkludert Lady Gaga, Stevie Wonder og tidligere Stones-bassist Bill Wyman, inneholder albumet også de siste innspillingene med bandet av den avdøde trommeslageren Charlie Watts, som dukker opp på to spor.

Det er første gang Mick Jagger og Keith Richards har skrevet et album med ny musikk siden 2005s A Bigger Bang, og det første studioalbumet av noe slag siden 2016s samling av bluescover, Blue & Lonesome.

Med å skrive tre sanger, er albumets produsent Andrew Watt, kjent for å ha regissert en rekke ferske hitalbum av artister så forskjellige som Elton John, Justin Bieber, Iggy Pop, Post Malone og Miley Cyrus. Det skriver The Guardian.

Albumet slippes 20. oktober 2023.

Den første singelen og åpningssporet til albumet er sangen 'Angry', og du kan lytte til den ved å klikke her.

Læs også: