Runar Søgaards sønn på sykehuset: Skutt i foten

01/08/2023 13:36

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 13 år gamle sønnen til Runar Søgaard er heldigvis i bedring etter en ulykke med gevær under en jakttur.

Den norske forfatteren og treneren Runar Søgaard var på jakttur med sønnen Presley da en uvanlig – og ganske kaotisk – situasjon oppsto. Det skriver SE og HØR.

Ifølge media har 56 år gamle Runar Søgaard selv opplyst gjennom sin Instagram-profil at hans 13 år gamle sønn Presley hadde skutt seg selv i beinet.

Foran det svenske mediet Expressen forklarer Runar Søgaard den oppsiktsvekkende ulykken.

- Mens han gikk ble han stukket av et insekt og ristet med hånden. Da kom han borti avtrekkeren, forklarer Søgaard, ifølge Expressen.

- Det var en ulykke. Han gikk med geværet i hånda og så hadde han gjort en feil og kommet borti sikringsknappen så det ble usikret, sier Søgaard.

Selv om det høres ut som en voldsom episode, er unggutten – som er Runar Søgaards nest eldste sønn – allerede i bedring.

Faren har også brukt sosiale medier for å vise en smilende Presley i en sykehusseng i Stockholm. Søgaard forteller videre at de er på akutten, og skal operere ut kulen.

Det er ikke første gang du kan lese historier om skytevåpen og Runar Søgaard.

I 1996 skjøt Søgaard et rådyr fra soveromsvinduet sitt, noe som førte til at våpenkortet hans ble inndratt.

I 2020 innrømmet han at han hadde skutt sin daværende kone Carola Häggkvists katt.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.