Russisk minister avslører hva Putin feiler

30/05/2022 10:21

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I månedsvis har medier og eksperter spekulert i om Putin er alvorlig syk, og nå har en russisk minister avduket hvordan presidentens helse faktisk er.

Helt siden krigen startet 24. februar er det nok mange som har ønsket at Russlands president Vladimir Putin skulle dø med hjertestans eller lignende.

Mange tror at invasjonen av ukrainere er mer et personlig ønske fra hans side enn et ønske om Russland som nasjon, og derfor håper flere at krigen vil stoppe stille hvis Russland får en ny leder.

Derfor har mange ønsket velkommen det faktum at eksperter og media har avslørt at den kontroversielle presidenten sannsynligvis er alvorlig syk.

Spekulasjonene har vært mange, og mediene har skrevet om alt fra at han har kreft til at han er i ferd med å bli dement

Ingen av disse ryktene er bekreftet, men nå har en russisk minister avslørt hva presidenten faktisk feiler.

Ingenting.

Det skriver TV 2, at Russlands utenriksminister Sergej Lavrov har uttalt i et intervju med den franske tv-stasjonen TF1. 

"Jeg tror ikke folk som er i sitt rette sinn kan se tegn på noen form for sykdom i denne personen," sa Lavrov.

Hvorvidt den 69 år gamle presidenten faktisk er syk eller ikke, er ikke kjent med sikkerhet.

 

 

 

 

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.