Russland og Ukraina forhandler igjen

03/03/2022 09:05

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Torsdag morgen skal delegasjonene i Russland og Ukraina forberede seg på forhandlinger.

Mandag 28. februar møtte Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelensky representanter for første gang og forhandlere siden invasjonen begynte sist torsdag 24. februar.

Forhandlingene fant sted i Hviterussland og varte i flere timer, men dessverre kommer de to sidene ikke til den store saken.

Det var imidlertid positivt at forhandlingene ikke brøt sammen, og at de to sidene bestemte seg for å møtes igjen og forhandle videre på et senere tidspunkt.

Den tiden er endelig kommet. Det skriver TV 2

Ifølge Reuters var Putins utsending (klokken 08.00.m.) allerede på plass på det avtalte møtestedet, som ikke er kjent nøyaktig, men antas å være i Hviterussland nær den polske grensen.

En av Zolenskys rådgivere, Mykhailo Podolyak, har forklart til Reuters at den ukrainske delegasjonen er på vei til møtestedet, så forhandlinger forventes å starte når som helst.

Formålet med møtet er å få til våpenhvile mellom de to sidene, men dette kan godt være vanskelig.

Russland har tidligere krevd at Ukraina overgir seg, og Ukraina har også krevd at Russland trekker alle russiske soldater ut av det.

Verken Putin eller Zolensky selv deltar i forhandlingene.

 

 

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.