Ryanair-turen ble et ekte mareritt: Nesten alle blir sjokkert når de hører om den forferdelige reisen

15/06/2023 23:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var ikke mye å skrive hjem om for de totalt 180 passasjerene.

En tur som burde vært en minnerik ferieopplevelse ble i stedet et ekte mareritt. En ung kvinne avslørte dette da hun delte sin erfaring med det franske mediet France3-regions.

"Flyet vårt skulle ta av mandag kl. 11.40, men det ble først forsinket til kl. 15.15 og deretter til kl. 17. Vi gikk om bord på flyet og ventet i over en time før vi ble bedt om å gå av igjen."

Ventetiden fortsatte i flyplasslobbyen til sent på kvelden. Og kvinnen la ikke skjul på at det var et ekte mareritt de var i:

«Vi fikk ikke noe å spise, bare vannflasker. Det var forferdelig, folk var sultne og noen hadde ikke klesskift, sier den unge kvinnen. Totalt 184 passasjerer skulle gå om bord på denne Boeing 737 Max-flyet, sier kvinnen før hun fortsetter:

«Tidlig tirsdag morgen fikk vi beskjed om at vi kunne forvente avgang kl 12.30. Men flyet var allerede forsinket til 14.30".

Og til slutt, etter en forsinkelse på 27 timer, kunne flyet ta av nøyaktig kl 15.29.

Forsinkelsen skyldtes et mekanisk problem som holdt flyet på bakken i 27 timer.

"Flyet kolliderte med fugler under take-off i Marrakech. Da det landet i Dole ble det foretatt en inspeksjon. En av motorenes akustiske paneler måtte skiftes. Ankomsten av mekanikere, reservedeler og selve reparasjonen tok lengre tid. enn forventet. Hele motordelen måtte demonteres» , var forklaringen fra Jean-Jacques Berto, direktør for Jura flyplass.

Han legger imidlertid ikke fingrene i midten, da han i kjølvannet av kritikken hevdet at de hadde gjort alt for å ta seg av de totalt 184 passasjerene:

«Vi serverte tre måltider og drinker. Rundt 50 passasjerer sov på hotell, mens andre valgte å gå hjem og sove," legger Jean-Jacques Berto til.

Rundt 40 passasjerer valgte å bli på flyplassområdet, hvor det ble tilbudt en gymsal som overnatting. Det oppsto uunngåelig spenninger etter alle disse timene med venting og usikkerhet.

Imidlertid sverget den reisende som delte sitt sinne å aldri fly med dette flyselskapet igjen.