Sæterstøl trakk seg fra Kompani: Nå svarer TV2 etter kritikken

19/03/2024 11:30

redaktion

Nyheter
Foto: Matti Bernitz/TV 2
Nå svarer de på kritikken.

Kompani Lauritzen's femte sesong har allerede fanget seernes oppmerksomhet, spesielt under forrige ukes episode, hvor deltakerne sto overfor det beryktede «helvetesdøgnet».

Dette segmentet av programmet testet deltakernes grenser gjennom ekstremt utfordrende oppgaver under ledelse av Dag Otto Lauritzen. For noen deltakere ble presset for overveldende.

En av de mest omtalte øyeblikkene var da deltakerne, uten forvarsel og uten mat, måtte gjennomføre en utmattende marsj. Under marsjen, som inkluderte flere vanskelige elementer, viste det seg raskt at utfordringen var mer enn hva deltakerne hadde forventet.

Spesielt for Aleksander Sæterstøl (28), kompanirekrutt nummer 93, som til slutt bestemte seg for å trekke seg.

Sæterstøl endte opp med å trekke seg fra fire øvelser, den siste prøven for dagen, bestigningen av Frydsnuten som ligger 1100 meter over havet, ble for mye for han. Det skriver Newsner.

Uten å starte forsøket, valgte han å forlate sin partner Silje Nordnes og trekke seg helt fra konkurransen. Sæterstøl har i ettertid uttrykt frustrasjon, da han følte seg misledet om programmets natur; han forventet en sesong med et lettere preg og mer humor.

– Jeg er så føkings lei nå at jeg gidder ikke mer. Jeg er helt kjørt. Jeg er bare drittlei alt, jeg må bare til helvete vekk fra det fjellet nå. Jeg har bestemt meg, dette gidder jeg ikke noe mer, sier kompanirekrutten i episoden.

Jan-Petter Dahl, pressesjef i TV 2, uttalte til kanalen at det var et mål å inkludere mer humor i den åttende sesongen.

–  Vi hadde et ønske om mer humor i sesongen, noe som også ble formidlet til deltakerne. Det opplever vi også at vi har fått til, men det ene utelukker ikke det andre. «Kompani Lauritzen» er fortsatt et konsept der den enkelte deltakers personlige utvikling står i fokus. Det militære regimet og det krevende opplegget er, og vil alltid være, en avgjørende ingrediens for å få til dette, sier Dahl til TV 2.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.