Sally og familien måtte avlyse ferien for over 20.000 kroner: Folk kan ikke tro sine egne øyne når de skjønner hvorfor

21/07/2023 21:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det ble for mye for familien i det hele tatt.

For tiden settes det varmerekorder på samlebånd i ulike deler av Sør-Europa.

Til tross for at sommervarmen er noe de fleste elsker, kan varmen også bli for mye - og det var det for Sally og familien.

Det skriver The Mirror.

De bestemte seg for å forlate Hellas tre dager før ferien ble avsluttet da en utrolig hetebølge gjorde hotellet deres til en "gigantisk ovn".

Da temperaturen steg over 40 grader, bestemte de seg for at varmen ble for mye og at de ikke lenger kunne nyte oppholdet.

– Det var kvelende. Jeg har jobbet i Texas og over hele verden, men det var bare kvelende. Det fikk deg til å føle deg svak og svimmel. Det kunne få deg til å føle deg ukomfortabel og vi mistet appetitten vår - vi kunne ikke spise mye. Hvis jeg måtte reise til Sør-Europa igjen, ville jeg valgt å reise i mai og unngå juli og august, sier Sally.

"Hotellet ble designet med marmor og føltes som en gigantisk ovn."

Etter å ha delt sin erfaring på internett, ble Sally møtt med forskjellige reaksjoner.

Folk skrev at det var normalt og spurte om «hun aldri hadde vært i utlandet før».

Sally uttrykte også sin bekymring for de eldre britiske borgerne på øya. Hun var lettet over å være tilbake i Storbritannia, hvor været er regnfullt, vått og kaldt.

De varme temperaturene er ventet å fortsette de kommende dagene, og både lokalbefolkningen og ferierende anbefales å utvise forsiktighet.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.