Sandra Bullock setter karrieren på pause: Etter tragisk dødsfall

10/08/2023 21:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ektemannen til Sandra Bullock gikk tragisk bort.

Etter nyheten om ektemannen Bryan Randalls tragiske bortgang i en alder av 57, lørdag (5. august), har det blitt avslørt at Sandra Bullock satte Hollywood-karrieren på pause i ett år for å være sammen med ham i de siste månedene.

Kilder fortalte Page Six at få mennesker i Hollywood hadde en anelse om hva som foregikk bak kulissene under hans tre år lange kamp mot ALS.

Siden hun gikk tilbake fra rampelyset, ble 59 år gamle Bullock bare sett flere ganger offentlig. Pausen hennes begynte etter at hun dukket opp på den røde løperen på premieren av The Lost City i mars 2022.

Hun dukket opp sammen med sin medstjerne, Channing Tatum - som rapporteres å ha vært blant de få som visste om hans degenerative tilstand.

En 'topp Hollywood-produsent' innrømmet også for publikasjonen: "Jeg tror ikke folk visste at Sandra faktisk forsvant for å ta vare på Bryan."

I et intervju kalte hun ham 'livets kjærlighet' mens hun promoterte komedien, og det ble avslørt at det ville ta litt tid.

«Jeg vil være hjemme. Jeg gjør ingen tjenester til noen som investerer i et prosjekt hvis jeg sier «jeg vil bare være hjemme», sa hun til CBS Sunday Morning.

"Fordi jeg alltid løp, løp jeg alltid til neste ting. Jeg vil bare være tilstede og ansvarlig for én ting.»

Bird Box-skuespilleren fortalte også reporter, Tracy Smith, at dette ville være hennes siste film på «en stund», og innrømmet at «jeg vet ikke hva «en stund» er».

En emosjonell familieerklæring som ble gitt ut til PEOPLE mandag (7. august) bekreftet nyheten om hans død. «Det er med stor sorg vi deler at den 5. august døde Bryan Randall fredelig etter en tre år lang kamp mot ALS.

«Bryan valgte tidlig å holde reisen med ALS privat, og de av oss som tok vare på ham gjorde vårt beste for å imøtekomme forespørselen hans.

"Vi er umåtelig takknemlige for de utrettelige legene som navigerte i landskapet til denne sykdommen sammen med oss ​​og til de forbløffende sykepleierne som ble våre romkamerater, og ofte ofret sine egne familier for å være sammen med vår.

"På dette tidspunktet ber vi om privatliv for å sørge og for å komme til enighet med umuligheten av å si farvel til Bryan." De signerte 'His Loving Family'.

Bullock skal ha møtt modellen som ble fotograf i januar 2015, da han tok bilder på bursdagen til sønnen Louis.

De ble offentliggjort et år etter at de ble sett sammen i bryllupet til Jennifer Aniston og Justin Theroux. Hun fortalte Red Table Talk i 2021:

"Jeg trenger ikke å bli fortalt å være tilstede i de vanskeligste tider. Jeg trenger ikke å få beskjed om å klare en storm med en god mann."

Amerikanske estimater tyder på at ALS er ansvarlig for så mange som fem av hver 100 000 dødsfall hos personer over 20 år.