Sannheten om Kong Charles er blitt avslørt

23/03/2023 09:39

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
- Det er en fryktelig ting.

Til tross for at «hele» verden vet hvem han er, er det bare noen få som virkelig kjenner personligheten til kong Charles, 74 år gammel.

En av dem som imidlertid har blitt nær den nye kongen er fotograf Arthur Edwards (82), som jobbet for den engelske tabloiden The Sun i 45 år. Det skriver Se&Hør.

Ifølge magasinet People fulgte han den britiske kongefamilien på mer enn 200 reiser til mer enn 120 land og fotograferte syv kongelige bryllup, fem begravelser og syv fødsler.

Nå publiserer fotografen en bok kalt "Behind the Crown: My Life Photographing the Royal Family", en bok han følte han måtte skrive etter dronning Elizabeths døde i september i fjor.

Motivasjonen bak boken er at han ønsker å vise den sanne siden av Charles.

- Han har ventet i 70 år på å bli konge, men han skulle ikke bare sitte der og spille backgammon og drikke champagne. Han ville gjøre en forskjell, og det gjorde han. Han er et forbilde for underdogs. Hvis et kjøpesenter kom til en bygd hvor alle de lokale butikkene ville bli ødelagt, så kjempet han for bygda, sier han om kongen, og legger til:

- Han er bare en oppriktig snill mann.

Ifølge Edwards er fremtiden til det britiske monarkiet lys.

Han synes Charles passer godt til rollen som konge, men han berømmer også etterkommerne hans, prins William (41) og prins George på ni.

Etter å ha tilbrakt så mange år rundt kongefamilien, fikk fotografen vite at kongens jobb ikke er lett.

- Det er en fryktelig ting. Du er i en elektronisk gullfiskbolle hele tiden, hvor folk ser på alt du gjør og sier og dissekerer det. Det er alltid noen som vil prøve å undergrave det de sier, men Charles hever seg over det.

Mer enn fire tiår har gått siden Edwards begynte å følge kongefamilien, og flere tusen bilder er tatt fra høyt og lavt.

Årene etter prinsesse Dianas død i 1997 beskrives av fotografen som «vanskelige».

Han berømmet imidlertid dronning Camilla (75) for hvordan hun taklet bedre synlighet i rampelyset etter Dianas død.

- Vår første reise sammen var til USA, og jeg husker vi dro på et marked hvor noen ga Camilla en fersken. Hun begynte å spise den, det hadde aldri noen andre kongelige gjort! Jeg husker at jeg sa: «Diana ville aldri gjort det», men hun var annerledes. Hun ga et helt nytt liv til Charles, han er mye lykkeligere nå. Han omtaler henne alltid som «min kjære kone», avslører Edwards.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.