Sarah ga ofte sin 77 år gamle hyggelige nabo mat: Så oppdaget hun den grusomme hemmeligheten hans

17/08/2023 07:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Sarah hadde ofte kost seg med sin 77 år gamle nabo, men plutselig fant hun ut den grusomme hemmeligheten hans.

Den 32 år gamle Sarah Sands hadde et godt forhold til sin eldre nabo på 77 år. Hun besøkte ham ofte med hjemmelaget mat og snakket med ham om alt mulig.

En dag gikk det imidlertid opp for henne at den «gode» mannen var blitt dømt flere ganger for pedofili og voldelige overgrep mot unge gutter.

Naboen, Mike Pleasted, som hadde endret navn fra Robin Moult, var blitt dømt for over 24 tilfeller av seksuelle overgrep og ble løslatt på det tidspunktet, men mistenkt for overgrep mot ytterligere to unge gutter.

Straffene, som varierte mellom 9 måneder og seks år, hadde sonet for overgrep begått mellom 1970 og 1991.

Blant dem som ikke visste det, var han imidlertid kjent som en hyggelig gammel mann som drev en lokal konfektbutikk fra hjemmet sitt i Øst-London.

Siste besøk endte fatalt

Avsløringen fikk det til å klikke for Sarah Sands. 28. november 2014 drakk hun derfor en flaske konjakk og tok med seg en lang kniv på sitt siste besøk hos naboen.

Egentlig ville hun bare overtale mannen til å tilstå mishandlingen av de to guttene, som begge var under 13 år, slik at de kunne unngå å sitte i retten med ham, sa Sarah hulkende i retten.

Men møtet skred frem og hun endte opp med å knivstikke Mike Pleasted åtte ganger, og etterlot ham blødende.

"Hvem huser en jævla pedofil i en slik eiendom, seriøst? Han er jævla ufarlig nå, er han ikke?", sa Sarah den gang under rettssaken, ifølge The Guardian.

Sarah meldte seg selv til politiet noen timer etter overfallet, som hun senere angret på: "Jeg ble redd. Slik skulle det ikke ha endt. Han skulle høre på meg," sier kvinnen.

En jury avgjorde at hun skulle dømmes for drap.