'Sex and the City'-skuespiller død

01/12/2023 08:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren døde mandag i New York.

Den Tony-vinnende Broadway-stjernen Frances Sternhagen er død.

Det bekrefter sønnen hennes, Tony Carlin, overfor New York Times.

Han kan bekrefte at Frances døde mandag i New Rochelle, New York, som følge av naturlige årsaker.

Hun var mest kjent for sin rolle som bestemoren til Dr. Carter i serien "ER" og som Cliffs mor i serien "Sam's Bar", hvorav sistnevnte sikret henne to Emmy-nominasjoner.

Men hun var også Trey MacDougals snobbede mor, og dermed Charlotte Yorks onde svigermor Bunny MacDougal i den populære serien ‘Sex and the City’. Også den rolle sikrede Sternhagen en Emmy-nominering.

Født Frances Hussey Sternhagen i Washington, DC, studerte Sternhagen drama ved Vassar College og underviste senere i skuespill, sang og dans ved Milton Academy i Massachusetts.

Sternhagen var gift med skuespilleren Thomas Carlin fra 1956 til hans død i 1991. Hun etterlater seg seks barn, ni barnebarn og to oldebarn.

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".