Sjokk: Ung sanger falt død om på scenen

19/12/2023 06:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Livet hans kunne ikke reddes.

Dramatiske scener utspilte seg da den 30 år gamle gospelsangeren Pedro Henriques kollapset under en konsert onsdag.

Sangeren opptrådte på et privat arrangement arrangert av influencer Lôise Abreu i den brasilianske byen Feira de Santana i delstaten Bahia.

Hendelsen ble vist live på sosiale medier - inkludert de dramatiske minuttene som ledet opp til det dramatiske øyeblikket da gospelsangeren kollapser.

I klippet, som TMZ rapporterer, kan man se Pedro Henriques stå på kanten av scenen, holde frem mikrofonen sin til det feirende publikum og rope på å synge med, da han plutselig mister balansen og faller fremover.

Plateselskapet hans opplyser at den 30 år gamle sangeren ble erklært død på det lokale sykehuset. Det var et voldsomt hjerteinfarkt som kostet ham livet.

Torsdag la plateselskapet ut en uttalelse på Instagram.

- Det er svært vanskelige situasjoner i livet som det ikke er noen forklaring på. Vi må bare forstå at Guds vilje alltid seirer. Pedro var en lykkelig ung mann. Alles venn. Enebarn. En tilstedeværende ektemann og en virkelig dedikert far, skriver de også:

– Den kristne musikkbransjen er i sorg. Himmelen i kor ønsker en berømt sønn velkommen: Pedro Henrique! Vi sees igjen, kjære bror! Måtte Den hellige ånd trøste alle.

Pedro etterlater seg kona, Suilan Barreto, og den to måneder gamle datteren Zoe.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.