Sjokkerende få nordmenn vet det: Genialt triks fjerner frost fra bilen på et blunk

14/10/2023 11:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er alt for få nordmenn som kan dette geniale trikset.

Mens naboene dine fortsatt sliter med isskraper og frosne vinduer, kan du nå spare tid og trøbbel med en alternativ og enkel metode for å fjerne is fra vinduene dine.

Alt du trenger for å utføre metoden er en plastpose og litt varmt vann.

Trikset er enkelt

Hell det varme vannet i en plastpose, forsegl den tett og bruk den til å tørke av de iskalde vinduene. Den varme plastposen smelter isen når de to tingene kommer i kontakt, og gir deg umiddelbar klarhet og sikkerhet på veiene.

Dette smarte trikset er ikke bare effektivt, men også skånsomt for vinduene og skrapene dine. I stedet for å slite og skrape for å fjerne isen, kan du nå spare tid og energi.

SmartFox (kilden til artikkelen og personen bak videoen nederst, red.) sitt råd er imidlertid å bruke denne metoden med forsiktighet og kun på moderat isete vinduer.

Bruk aldri kokende vann da dette kan skade glasset. Så hvorfor ikke imponere naboene dine ved å ha vinduene isfrie på bare noen få sekunder?

Med denne enkle, tidsbesparende teknikken kan du komme deg raskere på veien hvis du har det travelt med å komme deg ut på en kald morgen.

Nedenfor kan du se hvor effektiv metoden er:

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.