Sjokkrapport: Kjent TV-kokk er død

10/10/2023 07:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Han etterlater seg tre barn.

Michael Chiarello, den fremtredende amerikanske TV-kokken, er død i en alder av 61 år.

Han etterlater seg tre døtre: Margaux, Felicia og Giana.

Chiarello var kjent for sin kulinariske kreativitet og dedikasjon til familien, som han ofte samlet rundt middagsbordet.

Chiarello startet sin karriere i restaurantbransjen, men ble et kjent ansikt i USA da han fikk sitt eget matprogram, 'Season by Season', på PBS i 2001. Han ble senere et stort navn på Food Network og Cooking Channel og var også huskokk på 'Today Show' og 'The View'.

I 2013 ble han kåret til årets kokk av magasinet Esquire.

People rapporterer at Chiarello hadde blitt behandlet i flere uker for en akutt allergisk reaksjon. Dette førte til et anafylaktisk sjokk som endte med å ta livet av han.

Hans familie og selskap, Gruppo Chiarello, uttrykte sin dype sorg i en uttalelse som roste hans kulinariske geni og dedikasjon til familien.

Selv om Chiarello hadde en strålende karriere, var det også mørke kapitler. I 2016 ble han anklaget for seksuell trakassering og brudd på helse og sikkerhet av to tidligere ansatte. Saken ble imidlertid avgjort utenfor retten.

Chiarellos familie understreker at hans minne vil leve videre i rettene han skapte med kjærlighet og i hjertene han rørte.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.