Skaper kraftige reaksjoner: Nå svarer Durek Verrett på kritikken

13/12/2023 14:49

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå svarer han på all kritikken.

I forrige uke delte Durek Verrett en video på Instagram hvor han ga råd om barneoppdragelse, og reaksjonene lot ikke vente på seg.

Videoen, som har fått imponerende 43 000 visninger, har skapt kontrovers ved å hevde at et "vesen" kan innta et barn fordi de føler at barna er uskyldige og at det er lys der.

I videoen oppfordrer Verrett foreldre til å forhindre dette ved å holde barnet sitt, se de direkte i øynene og erklære at vesenet ikke har makt der, og at de sender det inn i lyset.

Denne kontroversielle tilnærmingen utløste en storm av kritikk på hans sosiale medieplattformer.

– Måten å stoppe det på er å holde barnet ditt, se dem direkte inn i øynene, uansett hvor ubehagelig det er for dem, og si: «Du har ingen makt her. Du er et svakt vesen, og nå sender jeg deg inn i lyset. Dypt inn i lyset.»

I en påfølgende direktesending på Instagram, som rapportert av Dagbladet, svarte Verrett på kritikken ved å hevde at folk ikke forstår hans "spirituelle verden" og sjamanisme.

Han peker spesifikt på nordmenn som, ifølge ham, ikke er utdannet innen spiritualisme og prøver å fortelle ham hva han skal gjøre.

Det skriver Dagbladet, ifølge Newsner.

Verretts norske manager, Simon Valvik, har også kommentert saken, og understreker at innholdet på Instagram er rettet mot hans følgere og tilhengere som er kjent med hans metoder og forståelse av sjamanisme.

Valvik avviser assosiasjonen med eksorsisme og påpeker at Verretts tilnærming handler mer om hans perspektiv på energier som påvirker mennesker.

– Dureks metoder er ikke for alle. Det viktigste er å finne det som fungerer for den enkelte. Hvis sjamanisme ikke er noe for deg, er det helt i orden å prøve noe annet. Det handler om å finne det som får deg til å føle deg bra.

Det skriver TV2.

Valvik avklarer også at meningene som uttrykkes tilhører Verrett personlig, og ikke prinsesse Märtha Louise eller kongehuset.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.