Skilsmisserykter stiger: Meghan Markle tar av seg forlovelsesringen

11/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hertuginnen har blitt sett uten forlovelsesringen, noe som har utløst skilsmisserykter.

De siste ukene har det gått mange rykter om at ekteskapet mellom Meghan Markle og prins Harry går mot slutten.

Paret har imidlertid valgt å ikke snakke offentlig om privatlivet, noe som har ført til økt spekulasjon. Likevel kan Meghan Markle ha sendt et tydelig signal ved å fjerne forlovelsesringen.

Da hertuginnen av Sussex nylig ble sett offentlig sammen med vennene sine, var det umulig å ikke legge merke til at et betydelig smykke manglet fra venstre hånd, ifølge Marca.com.

Forlovelsesringen som prins Harry en gang pleide å foreslå, var ikke synlig. Meghan har aldri tidligere tatt av ringen, noe som fører til ytterligere spekulasjoner om at ekteskapet er i vanskelige vanskeligheter.

Eventuelt rutinemessig vedlikehold?

På den annen side har lignende rykter gått nesten siden paret ble et par. Ifølge Marca har flere kilder nær paret sagt at skilsmisse ikke er på dagsorden i det hele tatt, og ekteskapet deres går ikke gjennom noen krise.

Meghan skal ha tatt ringen til en gullsmed for rutinemessig vedlikehold.

Mens ryktene fortsetter å svirre, er det klart at bare tiden vil vise om det er noen sannhet i spekulasjonene eller om det hele bare er en storm i en kopp.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.