Skremmende hendelse i by: Barnevogn tok fyr

08/02/2024 19:00

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En skremmende hendelse fant sted mandag kveld.

I en dramatisk hendelse mandag kveld ble en boligblokk i Rønne på den danske øya Bornholm evakuert etter at det brøt ut brann i en barnevogn plassert i bygningens kjeller.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Bornholms politi og brannvesen ble raskt tilkalt til stedet, hvor de effektivt slukket flammene og sørget for at ingen beboere var i fare.

Hendelsen, som sendte beboere ut på gaten, begynte i en tilsynelatende uskyldig barnevogn. Den eksakte årsaken til brannen er ennå ikke fastslått, og politiets etterforskning fortsetter å avdekke hvordan en slik brann kan ha oppstått i kjellerområdet.

Vakthavende fra det bornholmske politiet sier til Presse-fotos.dk at det heldigvis ikke var noen personskader som følge av brannen.

– Vi rykket ut sammen med brannvesenet etter at vi fikk meldinger om brann i en barnevogn. Brannen er nå slukket, og det er ingen fare for beboerne i bygget, forklarte sentralen.

Situasjonen er nå under kontroll, og beboerne har kunnet vende tilbake til hjemmene sine mens politiet fortsetter å undersøke årsaken til brannen for å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

Foto: Presse-fotos.dk