Skremmende scener: Sportsreporter besvimer direkte på TV

26/07/2023 09:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Shaka Hislop besvimte under direktedekning av kampen mellom Real Madrid og AC Milan søndag.

Tidligere Trinidad og Tobago internasjonale og Premier League-keeper Shaka Hislop jobbet som analytiker for den amerikanske kringkasteren ESPN da den skremmende hendelsen skjedde.

Under dekningen av søndagens vennskapskamp mellom Real Madrid og AC Milan i California falt Shaka Hislop plutselig i bakken mens han ble stilt et spørsmål under et intervju før kampen på sidelinjen.

Dan Thomas, som var vert for ESPNs dekning, så helt sjokkert ut da han hjalp sin kollega og ringte etter medisinsk hjelp, skriver LADbible. Kanalen gikk deretter raskt over til en reklamepause.

Temperaturen i Pasadena, California, nådde rundt 30 grader søndag, men det er uklart om varmen spilte en rolle i Shaka Hislops anfall.

I pausen i pre-season-kampen Real Madrid-AC Milan oppdaterte Thomas seerne om Hislops tilstand, og heldigvis var det gode nyheter.

Han sa til seerne:

«Vennen min Shaka er ikke her, men så langt er det gode nyheter. "Han er ved bevissthet. Han snakker. Jeg tror han er litt flau over det hele. Han har bedt om unnskyldning utallige ganger. Han er ikke typen som liker at folk gjør en stor sak ut av ham."

"Det er klart det er altfor tidlig å stille en diagnose, men det viktigste er at Shaka er bevisst og vi har også snakket med familien hans fordi du kan forestille deg hvor sjokkerende det må være å se det skje live."

Mange seere som fulgte dekningen direkte uttrykte sin bekymring på sosiale medier. "Fryktelige scener under AC Milan-R Madrid pregame show da Shaka Hislop besvimte.

De sier at han er bevisst og har det bra, men hold ut, det er voldelig. Håper det ikke er alvorlig," skrev en bruker på Twitter.

"Mye kjærlighet til Shaka Hislop og alle på ESPN i kveld. Fryktelig å være vitne til. Ønsker all styrke og en rask tilbakevending til helse for den store mannen," stod det i en tweet fra Men in Blazers.

"Håper Shaka Hislop er ok. Det var skremmende å se!" lagt til en annen bruker.

Den tidligere målvakten spilte 26 kamper for landet sitt, Trinidad og Tobago, og gjorde også flere opptredener i Premier League.

Han spilte 121 kamper for West Ham i to perioder fra 1998 til 2002 og 2005 til 2006.

I England spilte han også for Newcastle United, Portsmouth og Reading.

Målvakten avsluttet karrieren med det amerikanske laget FC Dallas før han trakk seg.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.