Skuespiller død i tragisk ulykke

22/03/2023 08:21

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren har mistet livet.

TV-stjernen druknet i en snorklingulykke utenfor den australske kysten.

I Australia var Hardy mest kjent for sin rolle i McLeod's Daughters, og dukket opp i 44 episoder av dramaserien, samt filmen Chopper fra 2000 og sceneversjonen av Mamma Mia! Musikalen.

Han dukket også opp i tre episoder av Neighbours i 1997, og spilte en karakter som heter Jimmy Drane. Lokale rapporter antyder at Hardy hadde reist til Fremantle - nær Perth i Vest-Australia - fra London for å se sin eldre mor.

Hardy skal deretter ha snorklet på Fremantle's South Beach og delt en oppdatering på sosiale medier kort tid før hans død.

Det skriver Independent.

West Australian rapporterer at Hardy ble tatt ut av vannet rundt klokken 10.40 torsdag (16. mars). Tilskuere sies å ha forsøkt å redde Hardys liv ved å administrere HLR mens de ventet på ankomsten av ambulansepersonell.

Hardys bror Michael delte nyheten på sosiale medier og skrev: "Jeg er knust over å si at broren min, Peter Hardy, døde plutselig i morges ... Hvil i fred min elskede lillebror."

Andre hyllet også skuespilleren på Facebook, der en venn, Andy Burns, skrev:

"Den fantastiske og vakre Peter Hardy druknet mens han snorklet på South Beach Perth. Han var 66 år gammel og så ut som en gresk gud, så sprek og så glad for å være tilbake i hjemlandet WA på besøk fra London, hvor han hadde bodd. Ord kan ikke beskrive hvor dypt jeg føler dette tapet, vi har vært nære venner siden vi bodde sammen i Neutral Bay Sydney på midten av 80-tallet. Han var en utmerket skuespiller, en fantastisk sanger og gitarist, han spilte også trommer og saksofon. Han har alltid elsket å spille i teater, så vel som film og tv."