Smart triks blir viral – På denne måten unngår du å bli fanget av de nye fotovogner

13/07/2020 11:38

Emma

Nyheter
Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix
Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix
Politiet har investert i 75 nye fotovogner, som med ny oppdatert teknikk skal fange flere bilister med tung speeder fot. Tidligere har det nemlig vært sånn at mange bilder måtte forkastes fordi kvaliteten var for dårlig. Men med nye risikoer kommer også nye metoder for å unngå å motta de kjedelige konvolutter, og det har menneske på finddetbilligt funnet en smart metode på. En metode som sprer sig på internettet med lynets hastighet. Man vil ikke gå inn i den politiske eller ideologiske debatt omkring fartsbøter, men kun for å hjelpe leserne med å spare penger, derfor har de utviklet en smart metode til å unngå å ende i fotofælen. Metoden er 100% sikker og virker hver gang. På samme måte er den også lovlig, og man regner ikke med at den blir utestengt i nærmeste fremtid. En representant fra politiet erkjenner også at dette er en metode de ikke kan gjøre noe med.  Sånn fungerer det  Først av alt er det viktig å forstå gjellende fartsgrenser. Med mindre annet er angitt, gjelder regler for vei type. Det vil si: 50 km/t i byen. 80 km/t på landeveier 110 km/t på motorvei Videre kan det være områder der en egen fartsregel gjelder. For eksempel i store boligområder der grensen kan være 30 km/t. Når du er klar over gjellende fartsgrense, bør du kunne lese hastigheten i din egen bil. Noen hastighetsmålere er digitale, mens andre er mere tradisjonelle. Nå kommer trikset. Du må forsikre deg om at hastigheten som vises på hastighetsmåleren, ikke overskrider fartsgrensen på veien du kjører på. Politiet må ikke ilegge bilister som overholer reglene.  Kjør trygt og pass på deg selv i trafikken.  

Politiet har investert i 75 nye fotovogner, som med ny oppdatert teknikk skal fange flere bilister med tung speeder fot. Tidligere har det nemlig vært sånn at mange bilder måtte forkastes fordi kvaliteten var for dårlig.

Men med nye risikoer kommer også nye metoder for å unngå å motta de kjedelige konvolutter, og det har menneske på finddetbilligt funnet en smart metode på. En metode som sprer sig på internettet med lynets hastighet.

Man vil ikke gå inn i den politiske eller ideologiske debatt omkring fartsbøter, men kun for å hjelpe leserne med å spare penger, derfor har de utviklet en smart metode til å unngå å ende i fotofælen. Metoden er 100% sikker og virker hver gang. På samme måte er den også lovlig, og man regner ikke med at den blir utestengt i nærmeste fremtid. En representant fra politiet erkjenner også at dette er en metode de ikke kan gjøre noe med. 

Sånn fungerer det 

Først av alt er det viktig å forstå gjellende fartsgrenser. Med mindre annet er angitt, gjelder regler for vei type.

Det vil si:

  • 50 km/t i byen.

  • 80 km/t på landeveier

  • 110 km/t på motorvei

Videre kan det være områder der en egen fartsregel gjelder. For eksempel i store boligområder der grensen kan være 30 km/t.

Når du er klar over gjellende fartsgrense, bør du kunne lese hastigheten i din egen bil. Noen hastighetsmålere er digitale, mens andre er mere tradisjonelle.

Nå kommer trikset. Du må forsikre deg om at hastigheten som vises på hastighetsmåleren, ikke overskrider fartsgrensen på veien du kjører på. Politiet må ikke ilegge bilister som overholer reglene. 

Kjør trygt og pass på deg selv i trafikken.