Snart tre måneder etter dommen i Mia-saken: Nå er det noe nytt

19/09/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er en dato satt.

Det har gått snart tre måneder siden den 38 år gamle Thomas Thomsen ble funnet skyldig i drap, usømmelig omgang med lik og voldtektsforsøk mot den 22 år gamle Mia Skadhauge Stevn.

Bare få uker etter dommen anket statsadvokaten i Viborg dommen mot den 38 år gamle Thomas Thomsen, skrev B.T.

«Statsadvokaten har motanket domfellelse i henhold til tiltalen og skjerpelse», lød meldingen fra påtalemyndigheten.

Konkret innebar dette at statsadvokaten ville ha Thomas Thomsen dømt for voldtekt og voldtekt i et annet seksuelt forhold enn samleie.

Nå er en dato satt

Ankesaken mot Thomas Thomsen har så langt ikke hatt dato, men det har den nå. 13. mai 2024 starter anken i Vestre Landsrett, og her ønsker statsadvokaten å få ham dømt for fullbyrdet voldtekt og dermed få omgjort straffen til livstid.

Slik skriver SE og HØR via TV 2.

Han var forøvrig siktet for fullbyrdet voldtekt i tiltalen før dommen falt første gang, men det var på det tidspunktet ikke tilstrekkelig bevis til å dømme ham.

Det var ikke bare statsadvokaten som anket for strengere straff, da også forsvareren Mette Grith Stage anket dommen til frifinnelse eller formilding.

Som tidligere beskrevet skal avgjørelse av saken skje i Vestre Landsret 13. mai 2024.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.