Sørgelig beskjed for Therese Johaug

20/01/2023

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
-Drømmen forblir en drøm.

Langrennsstjernen Therese Johaug har imponert verden med sine prestasjoner i løypene. 34-åringen har vunnet alt som kan vinnes på langrenn.

Så mange var nok veldig lei seg da Johaug la konkurranseskiene på hylla i fjor etter en 15 år lang karriere.

Avslører kjønnet

Like etter nyttår kunne skidronningen dele den gledelige nyheten om at hun og forloveden Nils Jakob Hoff er gravide.

Johaug avslørte selv nyheten på sin personlige Instagram-konto, hvor sportsstjernen ikke la skjul på at graviditeten hennes overgår alle gullmedaljene hun har vunnet så langt.

På podcasten Johaug Redaksjonen avslørte 34-åringen babyens kjønn.

– Det er vanskelig å se for seg hvordan livet blir etter fødsel. Når du plutselig har et lite barn du skal ta vare på. Hun blir på en måte sjefen i forholdet, forteller hun.

Podcast-medprogramleder Kathrine Meiner spurte så Johaug om det var en jente de to ventet på.

– Ja, det er en liten jente, røper Johaug gledelig.

Tilbake i 2017 kjøpte Therese Johaug og kjæresten Nils Jakob Hoff et 400 kvadratmeter stort hus i Holmenkollen for 18,8 millioner kroner.

Johaug og forloveden snakket om store planer for huset i fjor. De sendte deretter inn en søknad til bystyret om å utvikle huset i 2022, men planene for utbyggingen av huset gikk dårlig, meldte TV 2.

Ekteparet ba om at kjelleren ble gravd ut for å lage et større treningsrom, lager og vinrom. TV 2 melder at siden byggesøknaden ble fremmet har Plan- og bygningsetaten gjentatte ganger bedt om mer informasjon for å behandle saken.

Plan- og arkitekturetatens pressekontakt Atle Jan Larsen sa til God Kveld Norge at informasjonen etaten etterspurte var nødvendig for at de skulle ta en avgjørelse.

– Det stemmer at søknaden vi mottok om utgraving av kjeller på denne adressen ikke var tilstrekkelig belyst da vi mottok den første gangen, sier han.

Paret fikk forlenget frist for å søke om ferdigattest frem til 15. februar. Dersom søknaden innvilges før da, blir den 400 kvadratmeter store boligen enda større.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.