Sophie Elise bryter stillheten om Instagram skandalen

24/02/2023

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sophie Elise uttaler seg endelig etter det omstridte Instagram-bilde.

– Det har vært stille fra meg en stund. Det er ikke fordi jeg ønsker å gjemme meg, eller fordi jeg ikke har ønsket å ta konsekvensene, skriver Sophie Elise i en Instagram-story

Dette er første gang Sophie Elise kommenterer på saken gjennom sin egen kanal. Det «virale» bildet hun laset opp av seg selv og en annen influencer, der den andre influenceren holdt en liten gjennomsiktig pose med noe hvitt i.

Videre skriver influenceren at hun har en uvane med å ikke se spesielt nøye på bildene hun legger ut.

– Jeg skulle poste en bildekarusell, slik jeg ofte gjør. Jeg markerte bare bilder. Jeg trykket meg ikke inn på noen av bildene jeg postet. Jeg så på bildene, fra avstand, og valgte slik jeg pleier. Da jeg ble oppmerksom på bildet, ble det fjernet etter bare tre minutter. Publisering var uansett under mitt ansvar, og noe slikt vil ikke skje igjen, skriver hun.

På torsdag ble podkasten «Sophie og Fetisha» lastet opp, der Sophie Elise snakket om hvordan hun har hatt det de siste ukene:

– Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg. Dette har vært en solid wake up call, sa Sophie.

Hun avslutter med si:

– Det er ikke synd på meg. Dette var min feil. Og aller mest er jeg lei meg overfor alle jeg har skuffet.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.